PROFILUL IDEAL AL SOLICITANTULUI FINANTARII PRIN START UP NATION 2022

PROFILUL IDEAL AL SOLICITANTULUI FINANTARII PRIN START UP NATION 2022 150 150 CONSULTANȚĂ PROFIT

Dragi prieteni,

Stim, de cand s-a anuntat lansarea editiei a 3-a de Start Up Nation sunteti asaltati de informatii, prezentari si oferte de la consultanti. Asa-i?! Sigur.

Noi nu procedam asa pentru ca ni se pare corect sa stiti intai daca e cazul sa va faceti planuri cu finantarea. Abia pe urma vedeti cu cine, cum si in ce fel veti colabora.

Ca sa n-o lungim mai mult decat e cazul, astazi articolul are un singur subiect: cum ar trebui sa abordati programul daca vreti sa aveti sanse de reusita. (Nu uitati, deocamdata lucram cu „propunerea de ghid”, nu avem documentul oficial, final). Deci:

Profilul IDEAL al solicitantului de finantare prin Start Up Nation 2022

  1. Firma sa se ocupe cu „Activități de producție și industrii creative”. Concret, activitatea principala sa fie pe unul din urmatoarele coduri CAEN: 6201 Activitati de realizare a softului 7112 Activitati de inginerie si Consultanta 2511 Fabricarea de constructii metalice 1071 Fabricarea Painii 7311 Activitati ale angentiilor de publicitate 8622 Activitati de asistenta medicala specializata 3109 Fabricarea de mobiler 1610 Taierea si rindeluirea lemnului 6202 Consultanta in tehnologia informatiei 2223 Fabricarea articolelor din plastic 1413 Fabricarea altor articole de imbracaminte 3832 Recuperarea materialelor reciclabile 2229 Fabricarea altor produse din plastic 2221 Fabricarea placilor, tuburilor din plastic 1812 Alte activitati de tiparire 2562 Operatiuni de mecanica generala 2932 Fabricarea piese si accesorii auto 8623 Activitati de asistenta stomatologica 2222 Fabricarea ambalaje din plastic 1013 Fabricarea produselor din carne 2363 Fabricarea Betonului 1051 Fabricarea produselor lactate 8690 Activitati referitoare la sanatatea umana 6209 Servicii privind tehnologia informatiei 6311 Prelucrarea datelor, administrare Web. 2550 Produse metalice obtinute prin deformare 1721 Fabricarea hartiei 0812 Extracția pietrisului si nisipului 7111 Activitati de arhitectura
  2. Valoarea procentului aferent aportului propriu sa fie de minim 15% din valoarea eligibilă a proiectului
  3. Ponderea investițiilor în echipamente tehnologice și cheltuielilor asimilate echipamentelor tehnologice sa fie mai mult de 60% din valoarea cheltuielilor eligibile
  4. Proiectul sa prezinte o componentă de dezvoltare durabilă
  5. Cel puțin unul dintre asociații/acționarii societății sa faca dovada faptului că a urmat o formă de pregătire antreprenorială (curs, modul în cadrul unei facultăți, etc), sau sa declare pe propria răspundere sub sancțiunea neacordării AFN că prezintă dovada absolvirii unei forme de pregătire antreprenorială pînă la momentul decontului.
  6. Cel puțin unul dintre asociații/acționarii societății sa faca dovada faptului că a urmat un curs de competențe digitale (curs, modul în cadrul unei facultăți, etc), sau sa declare pe propria răspundere sub sancțiunea neacordării AFN că prezintă dovada absolvirii unui curs de competențe digitale pînă la momentul decontului.
  7. Asociații/acționarii NU au mai avut calitatea de asociați/acționari în altă întreprindere pînă la momentul înființării societății cu care aplică.
  8. Planul de afaceri sa fie bazat / fundamentat pe o cercetare științifică sau pe un brevet de invenție/documentație depusă în vederea obținerii unui brevet de invenție SAU produsele / serviciile întreprinderii sa fie brevetate / în curs de brevetare sau reprezintă rezultatul unei cercetari știintifice.

ATENTIE! Punctajul maxim se ia doar cu indeplinirea punctului 8. Asta e vestea proasta. Vestea buna e ca probabil vor fi foarte putini care sa poata face acest lucru. Dar restul de 7 sunt obligatorii daca vreti sa aveti sanse, iar un consultant istet stie sa obtina punctajul. Stiti deja, noi suntem isteti! 😉

Keep in touch si veti afla totul la timp, iar daca sunteti interesati contactati-ne si vedem cum facem sa luam banii. Ok?!

Be smart, stati sanatosi!

Cu drag, MIBAS