Despre noi

Infiintata in anul 2011, MVP MIBAS CONCEPT este o companie cu capital romanesc integral privat formata din oameni care au pus intodeauna pe primul plan pasiunea pentru ceea ce fac – consultanta de afaceri – in detrimentul obtinerii de profit.

Avem o bogata pregatire si experienta in domeniile pe care le reprezentam fiecare, iar impreuna alcatuim o echipa unita care lucreaza cu dedicatie pentru atingerea obiectivelor partenerilor nostri!

Suntem profesionisti in consultanta, marketing, vanzari, PR, contabilitate-fiscalitate, obtinerea de fonduri europene sau private, IT, promovare si dezvoltare afaceri. Suntem partenerul ideal atat pentru firme care au nevoie de finantare Start-Up Nation cat si pentru cei care doresc sa-si extinda domeniul de activitate sau sa dea o imagine noua firmei si au nevoie de bugete mari si colaborare pe termen lung.

Da, stim, Programele de finantare sunt complicate si par imposibile! De asta suntem aici: noi le „traducem” pe intelesul tuturor, va ajutam sa alegeti ce vi se potriveste cel mai bine si lucram astfel cu sanse maxime de reusita! Suntem probabil „cel mai prietenos consultant din Romania” si va oferim:

  • CONSULTANTA AFACERI – FINANTARE – MARKETING
  • OBTINERE DE FONDURI NERAMBURSABILE, EUROPENE SAU PRIVATE
  • MANAGEMENT – STUDII DE PIATA – PR – COMUNICARE
  • STABILIRE DE PARTENERIATE DE AFACERI
  • WEBDESIGN – PROMOVARE ONLINE – MARKETING DIGITAL
  • TIPOGRAFIE – ARTICOLE PROMOTIONALE
  • CONTABILITATE – FISCALITATE
  • EXPERTIZA ACHIZITII PUBLICE PENTRU DOMENIUL MEDICAL

In ultimii doi ani am incheiat contracte de reprezentare cu firme de consultanta din Bulgaria, Polonia, Italia si Franta astfel incat afacerile dumneavoastra sa-si gaseasca usor parteneri in Europa.

Va asteptam cu placere, oricand, sa ne cunoastem mai bine si sa va fim de folos! Contactati-ne si deja ati facut primul pas spre succes!


MVP MIBAS CONCEPT este o entitate privata, neafiliata in nici un mod cu organismele de stat din Romania sau din Uniunea Europeana. Nu beneficiem de niciun sprijin financiar din fonduri publice. Activitatea este finantata integral din onorariile platite de clientii care beneficiaza de serviciile noastre.