Valori

Valorile MVP MIBAS CONCEPT sunt valorile fiecarui membru al echipei noastre, sunt valori in care credem cu totii si care ne ghideaza activitatea in permanenta.

Lucrăm cu pasiune
Dincolo de faptul ca avem pregatire si experienta in consultanta de afaceri, suntem o echipă, in care  pasiunea pentru business ocupa un loc esential şi asta se vede în tot ceea ce facem.
Atunci când domeniul de care eşti pasionat este şi domeniul de activitate, descoperi in fiecare zi bucuria de a lucra, de a comunica si colabora cu fiecare client in parte, ai mereu soluţii şi esti tot timpul la curent cu noutăţile.

Suntem dedicati clientilor nostri
Sloganul nostru “Dedicati profitului dumneavoastra!” descrie in trei cuvinte o intreaga filozofie organizationala: toti clientii nostri isi doresc ca afacerea lor sa le aduca profit, la fel cum si MIBAS CONCEPT isi doreste. Succesul muncii noastre este ilustrat de profitul pe care clientii nostri il au. Ne dedicam fiecarui client, ne bucuram de succesele lui ca si cum ar fi ale noastre si suntem alaturi de el de la prima intalnire si pana la obtinerea rezultatelor dorite!

CALITATE – „Facem bine sau deloc!”
Suntem o echipa de specialisti cu pregatiri diferite si cu experiente diferite, toate la cel mai inalt nivel, iar acest lucru ne permite să abordam o gama foarte larga de proiecte si sa garantam mereu o munca de calitate. Facem tot timpul îmbunătăţiri, ascultăm parerile si ideile clienţilor şi răspundem rapid şi eficient. Nu ne multumim cu „merge si asa”… facem totul foarte bine sau nu facem deloc, abordam numai proiectele la care suntem specialisti.

EU înseamnă NOI
Suntem o echipa si fiecare este responsabil de succesul colegului său. Un proiect de calitate este alcatuit numai din componente de calitate, nu are nicio “veriga slaba”, de aceea nimic nu este neglijat sau considerat de mai mica importanta. MVP-ul care insoteste denumirea MIBAS CONCEPT este tocmai dezideratul fiecarui membru al echipei: Most Valuable Player – Cel Mai Valoros Jucator!

Responsabilitate
La MIBAS CONCEPT ţinem cont de influenţele financiare, sociale şi de mediu ale proiectelor noastre. Suntem deschisi, corecti, respectăm legislaţia si ne protejam clientii si colaboratorii prin onestitate si seriozitate.


MVP MIBAS CONCEPT este o entitate privata, neafiliata in nici un mod cu organismele de stat din Romania sau din Uniunea Europeana. Nu beneficiem de niciun sprijin financiar din fonduri publice, activitatea noastra este finantata integral din onorariile platite de clientii care beneficiaza de serviciile noastre.