UNITATI MEDICALE – Proiecte „La cheie”

INTEGRATORI DE PROIECT: SOLUTIE – FINANTARE – ACHIZITII – IMPLEMENTARE

Consultanta completa pentru realizarea de unitati medicale, private sau de stat.

Dragi prieteni,

Pentru MIBAS domeniul medical este o categorie speciala, este „copilul nostru de suflet”. Pentru ca este vorba de oameni, de fiecare dintre noi. Avem nevoie de proiecte de succes, de tehnologie de ultima ora si servicii profesioniste. Altfel spus, calitate la superlativ.

Stim cat de dificila, cat de complexa si stresanta este realizarea oricarei investitii care sa indeplineasca toate aceste criterii, indiferent ca este vorba despre un cabinet, o sectie, o clinica medicala sau un spital. Din toate aceste motive si avand pregatirea si experienta necesara (business management, consultanta, tehnic, achizitii, vanzari, dezvoltare), am creat conceptul de „UNITATI MEDICALE – Proiecte la cheie”.

Suntem integratori pentru domeniul medical, de la idee pana la inaugurare, si oferim servicii complete, cu cat mai putin efort din partea clientului.  Echipe de profesionisti formate din finantisti, arhitecti, constructori, ingineri, IT-isti, oameni de vanzari si marketing va stau la dispozitie pentru realizarea de la A la Z a proiectului:

  • Consultanta pentru alegerea solutiei potrivite: locatie, dimensionare, studii de fezabilitate
  • Obtinere de finantare: alegere program de finantare din fonduri nerambursabile (europene sau nationale), elaborare documentatie, implementare si monitorizare
  • Realizare constructie: utilitati, amenajari interioare, mobilier
  • Dotare / Achizitie de aparatura si echipamente medicale
  • Consultanta de afaceri: imagine / Brand, marketing, vanzari, contabilitate, organizare si dezvoltare

Pentru MIBAS orice proiect inseamna un parteneriat pe termen lung, indiferent de specialitatea medicala, de marimea sau locatia investitiei. Si, nu in ultimul rand: prin flexibilitatea si adaptabilitatea echipelor de lucru pe care le formam in stricta concordanta cu necesarul fiecarui proiect, costurile noastre sunt printre cele mai mici de pe piata si toate ofertele sunt intocmite la cel mai bun nivel cost – beneficiu pentru client.


MVP MIBAS CONCEPT este o entitate privata, neafiliata in nici un mod cu organismele de stat din Romania sau din Uniunea Europeana. Nu beneficiem de niciun sprijin financiar din fonduri publice. Activitatea este finantata integral din onorariile platite de clientii care beneficiaza de serviciile noastre.