Cum se obtine atitudinea WE CAN DO IT!

Cum se obtine atitudinea WE CAN DO IT!

Cum se obtine atitudinea WE CAN DO IT! 150 150 CONSULTANȚĂ PROFIT

Dragilor, se poate! Tine de fiecare sa aleaga UP or DOWN! Iata cateva sfaturi….

Să ai un scop și obiective bine definite

Să presupunem că sunteți piloți de raliu și luați startul într-o cursa fără INCREDERE IN VOI. Aveti șanse să fiti învingători în aceasta cursa? Evident, nu.

Așa și în viața de zi cu zi, este absolut necesar să aflăm care este finish-ul, adică să ne cunoaștem în profunzime obiectivele. Există două paliere de obiective:

a) Obiective majore de viață sau legate de scopul vieți. Anticii spuneau că undeva la jumătatea vieții oamenii se confruntă cu întrebări legate de scopul existenței lor. In business nu e asa, obiectivele majore trebuie stabilite de la inceput si urmarite zi de zi.

b) Obiective intermediare, ce derivă din obiectivul major.

Învingătorii își stabilesc obiective intermediare clare, măsurabile și le monitorizează constant. Fara pauze… Cine se odihneste pierde.

Concentrează-te doar pe aspectele pozitive

Invingătorii știu că lucrurile la care se gândesc în mod repetat sunt cele care le vor influența acțiunile astfel că își canalizează întreaga energie pe aspectele pozitive. Astfel, la apariția unei probleme, mintea lor va cauta soluții. Aceștia transformă orice impas într-o oportunitate de învățare, căutând învățămintele din fiecare experiență.

Nu ne oprește absolut nimic să transformăm paradigma eșecului astfel: orice obstacol reprezintă doar o oportunitate de învățare.

Crește-ți încrederea în tine

Învingătorii știu cine sunt și, în aceeași măsură, cine nu sunt. Sunt extrem de confortabili cu unicitatea lor și, în mod natural, au o încredere ce poate fi ușor observată din exterior. Ei generează prin felul lor de a fi admirația celor din jur. Oamenii pe care îi atrag asemenea unui magnet le pot deveni prieteni și susținători.

În plus, mai știu că nu pot controla mediul. Sunt conștienți că dețin doar controlul reacțiilor lor, o conștientizare extrem de valoroasă pentru creșterea încrederii în sine.

Procesul de conștientizare “cine sunt eu” poate fi unul nu tocmai ușor, este necesară multă răbdare și deschidere în relația cu noi înșine. Dar e perfect posibil, nu renuntati, nu ezitati.

Îmbunătățește imaginea sinelui

Pentru a fi un învingător trebuie să te comporți ca atare, să te comporți ca și cum ai reușit să îți atingi cel mai important vis.

Aducem în viață noastră ceea ce gândim în mod repetat, de ce nu am gândi că suntem pe culmile succesului?

Arată empatie celor din jurul tău

Fie că suntem conștienți, fie că nu, tututor ne place să ne simțim apreciați, plăcuți, importanți si de neinlocuit. Învingătorii se comportă cu multă candoare și empatie cu cei din jurul lor. Sau, altfel spus, au un nivel ridicat al inteligenței emoționale. Această abordare aduce două beneficii majore:

a) deschidere față de alte moduri de gândire, ceea ce semnifică un proces continuu de învățare și creștere

b) atrag ușor susținători și simpatizanți, iar acestia le pot deveni resurse importante de energie si succes

Concluzionand, atitudinea este cheia succesului și dezvoltarea ei ține 100% de noi. Suntem înconjurați de nenumărate resurse pentru a ne dezvolta și este esențial să acționăm si să folosim aceste resurse în beneficiul nostru. Deschideti ochii la tot ce va inconjoara, ascultati tot ce „auziti” si pastrati langa voi tot ceea ce va da incredere si energie.

SPOR, STATI SANATOSI!