Știri

  • Programul START-UP NATION 2018

3 dec 2018:

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, spune că ediția a doua a programului Start-Up Nation, prin care o serie de firme mici și mijlocii ar urma să primească de la stat fonduri nerambursabile de maximum 200.000 de lei fiecare pentru investiții ar urma sa se deschida in jurul datei de 13 decembrie.

Pe site-ul „Ministerul pentru mediul de afaceri, comert si antreprenoriat” gasiti o varianta actualizata a proiectului OUG de modificare a Programului si mai multe documente, modele si anexe referitoare la Start-up Nation 2018.

Totul poate fi descarcat de aici:    Start-up Nation 2018

  • ANUNT DESCHIDERE APLICATIE DE INSCRIERE PROGRAMUL FEMEIA ANTREPRENOR 2018

Incepand cu data de 14.11.2018, ora 10.00, pe site-ul www.aippimm.ro, este activa aplicatia de inscriere in cadrul Programului national multianual pentru dezvoltarea antreprenoriatului in randul femeilor din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii.

Pentru procedura de implementare a programului CLICK AICI!


MVP MIBAS CONCEPT este o entitate privata, neafiliata in nici un mod cu organismele de stat din Romania sau din Uniunea Europeana. Nu beneficiem de niciun sprijin financiar din fonduri publice, activitatea noastra este finantata integral din onorariile platite de clientii care beneficiaza de serviciile noastre.

Comentariile sunt închise pentru Știri