Știri

Programul START-UP NATION 2018

16 oct 2018:

 In vederea pregatirii deschiderii apelului de proiecte pentru programul Start-up Nation 2018, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat publica in transparenta decizionala PROIECTUL ORDONANŢEI DE URGENŢĂ pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă nr. 10/2017 pentru stimularea înfiinţării de noi întreprinderi mici şi mijlocii, cu modificările și completările ulterioare.

Cei interesati pot transmite completari sau propuneri de modificare, timp de 30 de zile, conform legislatiei, la adresele office@imm.gov.ro si directia.imm@imm.gov.ro.

In data de 16.10.2018, ministerul pentru mediul de afaceri, comert si antreprenoriat publica o varianta actualizataPROIECTULUI ORDONANŢEI DE URGENŢĂ pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă nr. 10/2017 pentru stimularea înfiinţării de noi întreprinderi mici şi mijlocii, varianta actualizata in urma consultarilor cu mediul de afaceri si Consiliul Consultativ pentru Dezvoltarea IMM.

Proiectul actualizat al Ordonantei de urgenta poate fi descarcat de aici:

Proiect OUG Start-up Nation 2018

sursa: site Minister

MVP MIBAS CONCEPT este o entitate privata, neafiliata in nici un mod cu organismele de stat din Romania sau din Uniunea Europeana. Nu beneficiem de niciun sprijin financiar din fonduri publice, activitatea noastra este finantata integral din onorariile platite de clientii care beneficiaza de serviciile noastre.

Comentariile sunt închise pentru Știri