Start-up Nation 2018

Stiri la zi despre despre Start-up Nation 2018! 

Programul national pentru infiintarea si dezvoltarea intreprinderilor mici si mijlocii START-UP NATION 2018 va avea un buget de 963,7 milioane lei, doar credite bugetare.

Cel mai bine vor fi punctate, ca si anul trecut, afacerile din domeniile IT, servicii creative si productie. Cu ele puteti lua 100, 95, respectiv 90 de puncte.

Sub 90 de puncte nu va recomandam sa aplicati, sansele de finantare sunt reduse….

Cand se va lansa? 

Ultima plată către beneficiarii programului 2017 va fi efectuată până în decembrie. Lansarea Start-up Nation 2018 depinde, evident, de Start-up Nation 2017 – impresia generala este ca se fac eforturi sa se inchida cumva 2017 ca sa dea drumul la editia de anul asta. Noi pariem pe septembrie! 🙂

Mai stim ca va fi publicat un ghid privind procedurile de implementare a programului, „astfel încât la toate ghișeele băncilor partenere și  cele ale agențiilor locale să existe un tratament egal și să fie utilizate aceleași documentații”. În condițiile in care vor reusi sa simplifice procesele de acordare a sumelor plătite prin intermediul Start-up Nation 2018, termenul anuntat pentru efectuarea plăților este de trei luni de la lansarea acestuia.

„Termenul de lansare a Start-up Nation 2018 va fi influențat în principal de rapiditatea efectuării plăților aferente etapei din anul 2017, toate resursele financiare fiind disponibile în acest sens”, conform ministerului.

Recomandarea noastra: nu asteptati pana in ultima clipa, pregatiti proiectul din timp si inscrieti-va online in primele 3 zile. Cu noi sau fara noi, depinde de dumneavoastra, dar firma noastra nu percepe decat tariful aprobat spre decontare de catre finantator, ce rost are sa va chinuiti singuri si sa nu obtineti nici finantarea?! 🙂

Alegerea va apartine, dar noi avem atat de multe proiecte diferite, toate finantate prin Start-up Nation 2017, ca ar fi pacat sa nu profitati!

DACA VRETI SA FITI LA CURENT CU TOATE NOUTATILE SI SA AVETI SANSE MAXIME DE REUSITA CONTACTATI-NE ACUM SI BENEFICIATI DE EVALUARE GRATUITA SI ALEGEREA SOLUTIEI OPTIME PENTRU CA AFACEREA DUMNEAVOASTRA SA FIE APROBATA PENTRU FINANTARE!