START-UP NATION 2018

CONSULTANTA START-UP NATION 2018 – Știri! 

Azi, 16 octombrie 2018, a fost publicat pe site-ul Ministerului UPDATE la proiectul Ordonantei de Urgenta de modificare a Programului Start-Up Nation 2018!

Noile modificari:

  • o noua grila de evaluare, care puncteaza la fel productia si serviciile, inclusiv IT (care nu mai este exclus)
  • punctaj diferit in functie de localizarea proiectului propus, dupa densitatea de IMM-uri in zona respectiva. ATENTIE! Bucuresti / Ilfov si Cluj primesc un punctaj mai mic cu 15 puncte decat restul tarii!
  • eliminarea sistemului de acordare a finantarilor pe principiul „primul venit – primul servit!” si de oprire a inscrierilor cand se atinge pragul de 150 % buget

CONSULTANTA START-UP NATION 2018

Deci, clar: sub 90 de puncte nu va recomandam sa aplicati, sansele de finantare sunt infime….

Cand se va lansa? 

Daca acum 2 luni pariam pe septembrie… ne-am inselat. Acum se pare ca noiembrie e cea mai optimista varianta… Scuze, n-avem nicio vina! 🙁

Recomandarea noastra: nu asteptati pana in ultima clipa, veniti sa pregatim proiectul din timp si sa-l inscriem online in primele ore.

CONSULTANTA START-UP NATION 2018 – de ce cu noi?!

Firma noastra nu percepe decat tariful aprobat spre decontare de catre finantator, ce rost are sa va chinuiti singuri si nici sa nu obtineti finantarea?!

DACA VRETI SA FITI LA CURENT CU TOATE NOUTATILE SI SA AVETI SANSE MAXIME DE REUSITA CONTACTATI-NE ACUM SI BENEFICIATI DE CONSULTANTA START-UP NATION 2018 DE CALITATE, EVALUARE GRATUITA SI ALEGEREA SOLUTIEI OPTIME PENTRU CA AFACEREA DUMNEAVOASTRA SA FIE APROBATA PENTRU FINANTARE!

Comentariile sunt închise pentru START-UP NATION 2018