START-UP NATION 2018

CONSULTANTA START-UP NATION 2018 – Știri! 

  • 3 dec 2018: Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, spune că ediția a doua a programului Start-Up Nation, prin care o serie de firme mici și mijlocii ar urma să primească de la stat fonduri nerambursabile de maximum 200.000 de lei fiecare pentru investiții se va deschide pe data de 12 sau 13 decembrie! 

Pe site-ul Ministerului pentru Mediul de Afaceri si Antreprenoriat sunt publicate mai multe documente, anexe, modele referitoare la Start-up Nation 2018. Din pacate inca nu sunt toate, dar pe cele pe care le-au dat publicitatii pana acum le puteti descarca daca dati click AICI.

CONSULTANTA START-UP NATION 2018

Recomandare: nu asteptati sa anunte deschiderea programului – va fi nebunie! –  veniti sa pregatim proiectul din timp si sa-l inscriem online in primele zile.

CONSULTANTA START-UP NATION 2018 – de ce cu noi?!

Firma noastra nu percepe decat tariful aprobat spre decontare de catre program, ce rost are sa va chinuiti singuri si nici sa nu obtineti finantarea?!

DACA VRETI SA FITI LA CURENT CU TOATE NOUTATILE SI SA AVETI SANSE MAXIME DE REUSITA CONTACTATI-NE ACUM SI BENEFICIATI DE CONSULTANTA START-UP NATION 2018 DE CALITATE, EVALUARE GRATUITA SI ALEGEREA SOLUTIEI OPTIME PENTRU CA AFACEREA DUMNEAVOASTRA SA FIE APROBATA PENTRU FINANTARE!

Comentariile sunt închise pentru START-UP NATION 2018