CONCURS START-UP NATION 2018

Dragi prieteni,

In aceasta dimineata, 12.11.2018, a fost efectuata tragerea la sorti pentru concursul nostru „7 ani de consultanţă, 7 premii Start-up Nation” dedicat celor care au apelat la noi pentru obtinerea finantarii prin acest program. consultanta start-up nation 2018

La aniversarea a 7 ani de activitate am acordat 7 premii constand in reduceri la tarifele de consultanta pentru Start-up Nation, iar marele premiu a fost de 100 % reducere, adica CONSULTANTA GRATUITA.

 

Iata mai jos filmul extragerii castigatorului premiului 1 si lista celor 7 castigatori:

 

CAȘTIGĂTORI:

Locul 1 – Întocmire documentaţie şi înscriere cu prioritate a proiectului Start-up Nation GRATUIT, fără avans.

CARAMEL WEB CREATIONS – Prahova, servicii IT 

Locul 2 – Întocmire documentaţie şi înscriere cu prioritate a proiectului Start-up Nation cu o REDUCERE DE 80 % a avansului.

TOTAL PRINT TEAM – Mures, servicii tipografice

Locul 3 – Întocmire documentaţie şi înscriere cu prioritate a proiectului Start-up Nation cu o REDUCERE DE 70 % a avansului.

ACTIV PROD DESIGN – Giurgiu, productie matrite

Locul 4 – Întocmire documentaţie şi înscriere cu prioritate a proiectului Start-up Nation cu o REDUCERE DE 60 % a avansului.

SWEETS FACTORY – Sibiu, productie dulciuri

Locul 5 – Întocmire documentaţie şi înscriere cu prioritate a proiectului Start-up Nation cu o REDUCERE DE 50 % a avansului.

FLORIS DREAMS – Constanta, servicii evenimente

Locul 6 – Întocmire documentaţie şi înscriere cu prioritate a proiectului Start-up Nation cu o REDUCERE DE 40 % a avansului.

CLIMA PRO PRODUCTION  – Iasi, productie echipamente climatizare

Locul 7 – Întocmire documentaţie şi înscriere cu prioritate a proiectului Start-up Nation cu o REDUCERE DE 30 % a avansului.

PHOTOSPHERA CONCEPT – Olt, servicii foto-video

Va multumim tuturor celor care v-ati inscris si chiar daca nu sunteti pe lista de castigatori nu va intristati pentru ca, stiti deja:  MARELE PREMIU LA START-UP NATION ESTE SA OBTINEM FINANTAREA!


Ca întotdeauna, MVP MIBAS CONCEPT nu percepe pentru serviciile de consultanţă niciun alt cost înafara celor prevazute ca decontabile – fără costuri ascunse, fără comision din suma obţinută! Impreuna alegem varianta optima pentru proiectul la care vă gândiţi si acesta va avea şanse maxime de finantare, iar procentul nostru de succes este de peste 90 %!

Tineti aproape! 

Comentariile sunt închise pentru CONCURS START-UP NATION 2018